Fii un REPER: Propune un candidat pentru comunitatea ta, din Ilfov, sau vino alături de noi →

Vacanța parlamentară ≠ Pauză

? Vineri 15.01, începând cu ora 18, deschid seria audiențelor online! În calitate de cetățean, de multe ori, am simțit că nu am o ușă deschisă către un ales public care mă reprezintă, acesta fiind unul dintre motivele care m-au determinat să intru în politică. Orice interacțiune cu persoanele alese în funcții publice este de obicei greoaie, inflexibilă și foarte birocratizată.

De aceea, acum că am fost aleasă să vă reprezint în Parlamentul României, îmi doresc să setez bune practici noi și să resetez așteptările pe care cetățenii trebuie să le aibă de la aleșii lor.

?Chiar dacă teoretic este vacanță parlamentară, încă nu am un birou parlamentar și pandemia ne împiedică oricum să ne vedem față în față, vreau să deschid ușa, chiar dacă e o ușă în mediul virtual momentan, către voi, cei pe care îi reprezint, pentru a discuta despre eventuale probleme pentru a căror rezolvare pot să intervin prin solicitări de informare, interpelări sau inițiative legislative.

⌨️Pentru a face o programare pentru o audiență online vineri, te rog să completezi formularul de AICI ✅ Vei primi apoi pe e-mail confirmarea.

Trimite prietenilor

Citește și alte articole